https://www.youtube.com/watch?v=nh-ji3tLUEk

Fluid film - Industri og Bygg

Fluidfilm stopper rust og er bra for for miljøet, lommeboken, mekanikeren og sikkerheten. Fluid Film tørker ikke, og lager en beskyttelses hinne slik at fuktighet, salt, kalsium og natrium klorid ikke trenger gjennom. Rusten mettes med olje, og vann fortrenges.

BRUKSOMRÅDE
Fluid Film sørger for at utstyret ditt fungerer hver sesong. Lanolinoljen kan brukes på kjeder, dører, låser, kraner, batteriterminaler, hydraulikksylindre og bolter.

MILJØVENNLIG
Fluid Film er løsemiddelfri, og har under 1 % VOC. Den er ikke giftig eller farlig, og har flammepunkt på 207 ºC. Fluid Film svir ikke gress og vegetasjon, og egner seg godt til hjem og fritid. Spray på en blomst, og den dør ikke før den skal. Åpne kjeder kan forlenge levetiden med 300 prosent. Siden Fluid Film ikke fordamper eller størkner, er den aktiv og penetrerende over lang tid. Den egner seg derfor svært godt som rustløser og smøremiddel.

The Alt Tag
The Alt Tag

Fluid film - Kjøretøy

Fluid Film er en unik oppskrift fra 1943 med lanolin. Oljen kryper cirka 15 cm, er aktiv over tid, penetrerer og er overlegen i rustne og fuktige hulrom og falser. Rusten mettes med olje, og vann fortrenges. Lanolin er effektiv rustløser som beskytter kontakter, og samler ikke skitt. Åpne kjeder kan forlenge levetiden med 300%. Antirust-verkstedene demonterer plastdeksler, rengjør med trykkluft og tørker med varmluft. Kanaler, hulrom, understell, gulv, hjulhus og dører blir grundig behandlet. Finn nærmeste forhandler på fluidfilm.no

UNDERSTELLSBEHANDLING Fluid Film trenger inn i metallet og lager en beskyttende barriere mot korrosjon. Den fortrenger salt, kalsium, natriumklorid og gjødsel. Fluid Film kryper over lang tid, og tørker aldri.

ELETRISK ANLEGG Nyere biler har mange sensorer og kontakter som utsettes for saltsprut. Fluid Film leder ikke strøm, hindrer korrosjon og sikrer god kontakt.

IMPREGNERING AV SKINN Fluid Film beskytter skinn seter og holder det mykt i årevis.

Fluid film - Landbruk

Fluid Film tørker ikke, og lager en beskyttelses[1]hinne slik at fuktighet, salt, kalsium, gjødsel og natriumklorid ikke trenger gjennom. Rusten mettes med olje, og vann fortrenges. Lanolinoljen er en effektiv rustløser!

GJØDSELVOGNER/PUMPER
Tøm Fluid Film inn i inntaket. Vri pumpen et par ganger. Fluid Film Liquid A fungerer godt til dette.

LEKTRISK ANLEGG
Bruk på batteri[1]polene, terminaler, kontakter, kretskort og jordingspunkter for å unngå korrosjon og dyre reparasjoner

MØKK PÅ RISTER
Fluid Film er godt egnet på rister og fjøsinnredning. Intervall på å måke møkk på ristene blir sterkt redusert.

KJEDER
Fluid Film kryper inn i kjeder, forebygger slitasje og gir god smøring. Fluid Film fryser ikke, og den samler ikke skitt slik andre oljer kan gjøre.

The Alt Tag
The Alt Tag

Fluid film - Hjem

Fluid Film sørger for at utstyret ditt fungerer hver sesong. Lanolinoljen kan brukes på kjeder, dører, låser, lærsko, fiskeutstyr, sykkel, motorsykkel, verktøy, våpen, hekksaks, gressklippere og annet hageutstyr. Lanolinoljen hindrer at snø eller is setter seg fast på snøfreser og snøscooter.

Bruk Fluid Film på gir, krank, muttere, bolter, spaker og wirer. Oljen samler ikke skitt.

Bruk Fluid Film på henglser, låser og skyvedører. Fantasien begrenser.

Fluid Film blir brukt på wirer, motorrom og elektrisk anlegg og mye mer på båt.

Stopper knirking og smører dører og seteskinner. Beskytter også elektriske kontakter og batteripoler. Utmerket på understell

Ragnar Sørgård
Daglig Leder
ragnar@johansenslip.no
Tlf: +47 57 85 29 20
Mobil +47 90 89 33 07

Ole Johnny Faleide
Driftsleder
ole@johansenslip.no
Tlf: +47 57 85 29 20
Mobil +47 94 84 00 24

Egil Silden
Lagersjef
lager@johansenslip.no
Tlf: +47 57 85 29 27
Mobil +47 95 42 85 52

Regnskap
Regnskapsfører
regnskap@johansenslip.no
Tlf: +47 57 85 29 20
Mobil +47 90 89 33 07